Кръглата маса бе организирана от Посолството на Република Казахстан в Република България и се проведе на на 6 ноември 2019 г., сряда, от 10.00 часа в БТА (София, бул. „Цариградско шосе”, 49). 
По време на кръглата маса участниците бяха запознати  с обръщението на президента Касъм-Жомарт Токаев. "Конструктивният обществен диалог е основа за стабилността и процъфтяването на Казахстан".  
Присъстваха служители на президентската администрация, посланиците на Азербайджан, Русия, Палестина и представители на други дипломатически мисии, университетски преподаватели и експерти, както и граждани на Казахстан и студенти, живеещи в България. 

По време на кръглата маса всички бяха информирани за приоритетите на вътрешната политика и външната политика на президента на Казахстан К. Токаев, както и подробностите на неговото обръщение към народа на Казахстан от 2 септември 2019 г. 

На снимките: Почетния Консул на Република Казахстан в Република България Уважавемият г-н Митко Солаков, Посланика на Република Казахстан в Република България Н.Пр. Темиртай Избастин, Посланик на Извънреден и пълномощен посланик на Република Азербайджан в Република България Д-р Наргиз Гурбанова 

   

новина тип: